Övnings-
tävling Bruks & Lydnad

Övningstävlingarna startar den 27 mars för säsongen och pågår varje onsdag fram till den 5 juni.
 

  • Samling plan 3 och 4 klockan 18.30

  • Alla får göra gruppmomenten och linförighet/fritt följ och därefter 3 valfria moment. Fyll i vilka moment du vill köra på lapparna som ligger på bordet i klubbstugan och ta med den till plan 3 och 4.

  • Gratis för medlemmar i SoSuBK. Gäster från andra klubbar betalar 30 kr. Betala kontant i bössan till tävlingsansvarig, alternativt swisha till 0736-266083 märk betalningen med träningstävling!

  • Medlemar i SoSuBK deltagare får träna flera hundar. Deltagare från andra klubbar får träna 1 stycken hund.

  • Vi tillhandahåller nästan alltid allt material som behövs (ansvarig tar med sitt privata) men för att vara säker på att kunna göra dina moment ta med material eller fråga ansvarig för träningstävlingen om material finns. Vittringspinnar måste du alltid ha med egna!

  • Skotträning pågår innan mellan 18.00-18.30

 

Alla deltagare bör stanna kvar under hela övningstävlingen så att de kan hjälpa till med att vara funktionär t.ex. som domare, skrivare eller vara i grupp på framåtsändade. Någon önskar kanske bli filmad eller få kommentarer.

Är du här tidigt medan skotträningen håller på är vi enormt tacksamma om du vill hjälpa till att bygga en lydnadsbana på plan 3!

 

 Välkomna

Copyright © 2015 Solna Sundbyberg Brukshundklubb - All Rights Reserved - Design © Emma Sandfjord

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now