top of page

Klubb-

området

 

Klubbområdet

På området finns klubbstuga, utbildningslokal och kansli. I anslutning till klubbstugan finns ett antal hundboxar där du kan koppla upp din hund. Kom ihåg att koppla hunden i icke-stryp, så att det inte händer en olycka.

Klubbområdet har 4 appellplaner: 

Plan 1 är en vanlig appellplan. Ligger närmast parkeringen. Här får löptikar vistas.

Plan 2 är vår agilityplan. Ligger rakt nedanför klubbstugan. Här får löptikar vistas.

Plan 3 är en vanlig appellplan och ska i all möjlig mån inte bokas utan hållas öppen för medlemmar. Ligger rakt nedanför agilityplanen.

Plan 4 är en vanlig appellplan. Ligger längst ner till höger från klubbstugan räknat.

Aktivitetsbanan kan inte bokas. Ligger bredvid klubbstugan.

Planerna har belysning. På klubbstugans vägg, altansidan, kan du tända resp plan. Den lyser då i tre timmar. Släcks automatiskt. Tänk på att spara på elen i all möjlig mån.

Material på planerna. Allt material ska ställas i ordning efter du tränat. Glöm inte att lägga i brädorna igen efter dig om du har använt hopphindren. Agilityhindren ska ställas upp och bommarna ska ligga på plats när du lämnar planen. Om något är trasigt meddela styrelsen det.

 

Kurser har förtur på planerna och ibland är vissa planer uthyrda. Kolla kalendern på hemsidan för mer information om vad som gäller för varje datum. Rasta din hund innan du går in på planen. Om olyckan är framme, plocka upp direkt.

 

Vi har även två uppletanderutor en patrullstig och en MH-bana som ligger i skogen precis ovanför parkeringen.

 

Parkeringen. Här håller vi alltid våra hundar kopplade. Kopia på ditt medlemsnummer i klubben ska ligga synligt på framrutan i bilen.

 

Övrigt

Det finns fina strövområden runt klubben, men tänk på att vi samsas med många andra såsom ryttare, cyklister, joggare och orienterare.

 

Ekipage som inte är medlem i So-Su BK, men som är medlem i annan SBK-klubb är välkomna att träna på våra planer i mån av plats. Tränar du regelbundet eller ofta ser vi så klart gärna att du blir hel- eller delbetalande medlem hos oss.

bottom of page