top of page

Klubb-

området

Klubbområdet består av 4 appellplaner: 

 

Plan 1 är en vanlig appellplan. Här får löptikar vistas.

Plan 2 är vår agilityplan. Även här får löptikar vistas.

Plan 3 är en vanlig appellplan och kan inte bokas,
utan är alltid öppen för medlemmar.

Plan 4 är en vanlig appellplan.

 

Kurser har förtur på planerna och ibland är vissa planer uthyrda. Kolla almanackan för mer information om vad som gäller för varje datum. Rasta din hund innan du går in på planen. Om olyckan är framme plocka upp direkt.

 

Planerna har belysning. Glöm inte att lägga i brädorna igen efter dig om du har använt hopphindren. Agilityhindren ska ställas upp och bommarna ska ligga på plats när du lämnar planen. 

 

Vi har även två uppletanderutor en patrullstig och en MH-bana som ligger i skogen precis ovanför parkeringen.

 

parkeringen håller vi alltid våra hundar kopplade.På området finns även klubbstuga, utbildningslokal och kansli. I anslutning till klubbstugan finns ett antal hundboxar där du kan koppla upp din hund. Kom ihåg att koppla hunden i icke-stryp, så att det inte händer en olycka.

 

Det finns fina strövområden runt klubben, men tänk på att vi samsas med många andra såsom ryttare, cyklister, joggare och orienterare.

 

Ekipage som inte är medlem i SoSuBK, men som är medlem i annan SBK-klubb är välkomna att träna på våra planer i mån av plats. Tränar du regelbundet eller ofta ser vi så klart gärna att du blir hel- eller delbetalande medlem hos oss.

bottom of page