top of page

Klubbstugan

Självklart är du som medlem alltid välkommen att använda klubbstugan samt utemöblerna och grillarna på fram och baksidan. Med undantag för om den är uthyrd, men då informerar vi om detta i kalendern i god tid. Du har möjlighet att handla fika även när det är obemannat. Du betalar antingen kontant genomatt lägga pengarna i anvisad låda eller genom swish (följ instruktionerna som finns uppsatta i klubbstugan). Denna möjlighet bygger givetvis på att alla gör rätt för sig.

 

Hundar är välkomna in i stugan men inte i möblerna och de ska givetvis vara kopplade. Se till att plocka undan efter dig både i och utanför klubbstugan och glöm inte att diska. Du som är aktivt deltagande i klubbens verksamhet kan få en nyckel till klubbstugan som hämtas ut i samband med årsmöte, vårmöte eller höstmöte.

 

Om du vill ha en nyckel skickar du en anmälan på mail till sekreterare(at)sosubk.com, ange namn, adress och medlemsnummer i god tid innan respektive medlemsmöte. Kostnaden är 300 SEK (200 SEK återfås vid återlämnande).

 

Glöm inte att låsa efter dig när du går.

bottom of page