top of page

A1-utbildning

Solna Sundbyberg Brukshundklubb bjuder in till A1-utbildning för blivande agilityinstruktörer. Det finns totalt 14 platser på kursen, anmälan enligt principen först till kvarn! Anmälan är fullständig först när anmälan i kombination med anmälningsavgiften har skickats in. För dig som eventuellt inte får plats tar vi ditt namn på reservlista.

 

Kursen är på 32 studietimmar och sträcker sig över två helger där deltagarna även förväntas studera mellan kurstillfällena. Målet med kursen är att ge deltagarna kunskap att leda agilitykurser på grundnivå. De elever som godkänns efter utbildningen kommer att certifieras som A1-instruktörer. Läs mer om A1-utbildningen här.

 

I kursavgiften ingår även lunch och mellanmål till samtliga deltagare. Ingen avgift för kursmaterial tillkommer. Ytterligare info samt tider för kursdagarna skickas ut i PM efter att anmälan mottagits.

 

Kursdatum: 7-8 november och 23-24 januari

 

Kursavgift: 2800 kr, till plusgiro 513 634-6 

 

Lärare: Milja Jansson

 

Anmälan: Klicka här för att komma till anmälningsformuläret!

 

Anmälan är bindande men kan innan den 16 oktober avbokas till en administrationsavgift på 300 kr eller överlåtas till annan deltagare (som uppfyller kraven för att få gå kursen) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än den 16 oktober, och om endast 8 deltagare är anmälda, återgår ingen betalning om inte ersättare/reserv kan ta platsen. Om 8 anmälda inte uppnås senast den 16 oktober så ställs kursen in, anmälda deltagare får då tillbaka hela den inbetalade avgiften.

Observera att medlemskap i klubben krävs för att gå kurs hos oss. Kursavgift betalas till SosuBKs plusgiro 513 634-6, märk med ditt namn och vilken kurs det gäller. Har du frågor kring kurserna kan du kontakta HUS på: hus@sosubk.com

 

Samtliga kurser arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

bottom of page