Personspårkurs

Vill du lära din hund att spåra? Nu har du chansen att gå en grundkurs i BSL (Brukshundprov Spår Lydnad) med kursstart den 4 mars. Instruktörer är Malin Bergh och Stefan Björkman som båda tävlat IPO VM för Belgiska vallhundar. Läs mer om kursen och hur du anmäler dig under fliken Kurser.

Ny kurs i Tävlingslydnad

Nu kan vi erbjuda en helgkurs i Förberedande Tävlingslydnad den 6-7 juni. Läs mer om kursen och hur du anmäler dig under fliken Kurser.

Vägen till klubben


Vi ber er alla att respektera hastighetsbegränsningen på 20 km/h och visa fortsatt hänsyn mot de andra som använder vägen. Kör igenom bostadsområdet på Brukshundvägen.

Kurser

So-Su BK erbjuder en mängd olika hundkurser; valp, vardagslydnad, tävlingslydnad, bruks, aktivering till nytta och nöje som t.ex. kantarellsök, agilitykurser mm. Vi erbjuder även helgkurser, prova på dagar och föreläsningar – allt för att sprida kunskap om hunden och tillgodose så många behov som möjligt.

Kursutbudet ser olika ut från termin till termin utifrån efterfrågan och tillgång till instruktörer.

Vårens kursutbud finns nu också utlagd. Det kan tillkomma fler kurser lite längre fram.

Observera att medlemskap i klubben krävs för att gå kurs hos oss.

Det är Hundägarsektorn (HUS) som är ansvariga för alla kurser förutom agility och rallylydnad, dem ansvarar Agilitysektorn och Rallylydnaden för. Har du frågor eller vill nå någon av sektorerna så kontakta dem på respektive mail, se nedan:

HUS: hus@sosubk.com

Agility: agility@sosubk.com

Rallylydnad: rallylydnad@sosubk.com

Samtliga kurser arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet:

sfr-logo-201_liten

………………………………….

.……………………………………..Välkommen!