Läger 6-7 juni

Missa inte årets höjdpunkt! Platser finns kvar till prova på dag i drag eller patrull lördagen den 6 juni. På lördagskvällen blir det gemensam grillfest med mycket hundprat!

Skulen på plats

Som ni kanske har sett är skulen på plats. Inköpta begagnade för en tusenlapp så är de ett riktigt fynd! Givetvis är alla välkomna att använda dem, även om man inte tränar IPO. Perfekt för att träna dold platsliggning exempelvis.

Vägen till klubben


Vi ber er alla att respektera hastighetsbegränsningen på 20 km/h och visa fortsatt hänsyn mot de andra som använder vägen. Kör igenom bostadsområdet på Brukshundvägen.

Kurser

So-Su BK erbjuder en mängd olika hundkurser; valp, vardagslydnad, tävlingslydnad, bruks, aktivering till nytta och nöje som t.ex. kantarellsök, agilitykurser mm. Vi erbjuder även helgkurser, prova på dagar och föreläsningar – allt för att sprida kunskap om hunden och tillgodose så många behov som möjligt.

Kursutbudet ser olika ut från termin till termin utifrån efterfrågan och tillgång till instruktörer.

Samtliga vårens kurser har startat. Höstens kursutbud läggs ut på hemsidan inom kort!

Observera att medlemskap i klubben krävs för att gå kurs hos oss.

Det är Hundägarsektorn (HUS) som är ansvariga för alla kurser förutom agility och rallylydnad, dem ansvarar Agilitysektorn och Rallylydnaden för. Har du frågor eller vill nå någon av sektorerna så kontakta dem på respektive mail, se nedan:

HUS: hus@sosubk.com

Agility: agility@sosubk.com

Rallylydnad: rallylydnad@sosubk.com

Samtliga kurser arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet:

sfr-logo-201_liten

………………………………….

.……………………………………..Välkommen!