Vägen till klubben


Vi ber er alla att respektera hastighetsbegränsningen på 20 km/h och visa fortsatt hänsyn mot de andra som använder vägen. Kör igenom bostadsområdet på Brukshundvägen.

Kalendern

Kalendern är flyttad, pga att det ska bli lättare att se vad den innehåller, du har almanackan i fliken bredvid Tävling och prov.

Kurser

So-Su BK erbjuder en mängd olika hundkurser; valp, vardagslydnad, tävlingslydnad, bruks, aktivering till nytta och nöje som t.ex. kantarellsök, agilitykurser mm. Vi erbjuder även helgkurser, prova på dagar och föreläsningar – allt för att sprida kunskap om hunden och tillgodose så många behov som möjligt.

Kursutbudet ser olika ut från termin till termin utifrån efterfrågan och tillgång till instruktörer.

Denna höst prövar vi ett nytt sätt att ta emot anmälningar. Vi kommer inte som tidigare att ha en särskild ”kursanmälningsstart” utan vi kommer att ta emot intresseanmälan till kurser hela sommaren. Vi håller nu på och bestämmer vilka kurser vi kommer hålla i höst, utifrån intresse. Då tillsätts också instruktörer på kurserna. Vi återkommer under september månad med besked om vilka kurser som blir av.

Är du intresserad av någon kurs i höst så anmäl dig under respektive kursflik.

Observera att medlemskap i klubben krävs för att gå kurs hos oss.

Det är Hundägarsektorn (HUS) som är ansvariga för alla kurser förutom agility och rallylydnad, dem ansvarar Agilitysektorn och Rallylydnaden för. Har du frågor eller vill nå någon av sektorerna så kontakta dem på respektive mail, se nedan:

HUS: hus@sosubk.com

Agility: agility@sosubk.com

Rallylydnad: rallylydnad@sosubk.com

HUS Kurser våren 2014

Alla vårens kurser är fulla och har eller kommer strax starta.

Vi kommer inte kunna erbjuda några nya kurser förrän till hösten igen. Vi kommer lägga ut kursutbudet under sommaren, så håll utkik.


Samtliga kurser arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet:
sfr-logo-201_liten

………………………………….

.……………………………………..Välkommen!